• haveservice hele året

Haveservice når havearbejde bare er for meget

Aars Anlæg kan hjælpe dig med det hårde eller bare kedelige arbejde i haven. Elsker du at opholde dig i haven, nyder du en nyslået plæne og en flot friseret hæk, men er havearbejde bare ikke lige din hobby, så kan vi tilbyde dig haveservice og hjælp til stort set alt.

 • Hækklipning

  - en af de rigtig trivielle at komme igennem, vi samler endda de afklippede grene op, det er ren win win.

  Plæneklipning

  - ja der er for de fleste bare noget som skal overstås.
  Plænepleje, hvornår er det nu lige den skal have kalk og hvor meget.

  Træfældning

  - er noget de færreste tør kaste sig ud i.
  Stub og rodfræsning når du ikke har tid til a vente på problemet forsvinder af sig selv.

 • haveservice om vinteren
 • Haveservice januar - marts

  Det er ikke januar som giver den største haveaktivitet, jorden er ofte frosset, planternes rødder hviler sig og gør klar til foråret. Du kan dog, når der ikke er frost i jorden, plante ikke stedsegrønne planter. Du kan dække bede med bark, beskære træer og buske og fælde træer.

  Det er nu du skal have ryddet op og gøre klar til foråret.

  Hos Aars Anlæg haveservice, kan vi også hjælpe dig med udarbejdelser af haveskitser og beplantningsforslag imens du venter på at have skal springe ud.

 • Haveservice april - juni

  Temperaturen er steget og haven fyldes med spirer, skud, blade og blomster.

  Nu er der for alvor mange ting, der kan laves i haven:

  Gødskning af forskellige planter, vertikalskæring og tromling af plæne, plantning af stauder og træer.

  Etablering eller omlægning af plæner, såning eller rullegræs.

  Nu er haveservice noget der kan mærkes.

 • haveservice om foråret
 • haveservice om sommeren
 • Haveservice i juli - september

  Dækning af bede med bark (bl.a. for at holde på jordens fugtighed)

  Det er i sommermånederne, at spaden skal findes frem, vejret er lunt og dagene lange, så der skal luges og klippes græs ofte.

  September er et godt tidspunkt at plante større planter som rododendron, stedsegrønne planter, træer og buske. Vejret er stadig mildt, og vand er der nok af. September er også måneden, hvor vi med haveservice fordel kan så eller omlægge din græsplæne, så den kan få fat, inden frosten sætter ind.

 • Haveservice i oktober - december

  Mange planter begynder at gå i ”hi”. De smider deres blade og gemmer deres kraft i rødderne i jorden, disse måneder er overordnet set perfekte til beplantning og beskæring. Det er også det bedste tidspunkt på året til at etablere ny hæk

  Beskæring af træer, buske med mere, bør dog vente til december.

 • efterår i haven

 

Det meste af året kan Aars Anlæg haveservice også hjælpe med:
Etablering og omlægning af terrasser, indkørsler, stier m.m.
Planlægning af haven. Herunder udarbejdelse af haveskitser og beplantningsforslag.
Dækning af bede med revet bark

KONTAKT AARS ANÆG
 • Hvilke planter skal du vælge?

  Uanset om du trænger til nye planter i din eksisterende have, eller du skal have anlagt en helt ny have, kan det være en stor hjælp med professionel haveservice. For hvilke planter trives hvor? Hvilke supplerer hinanden? Hvilke træer vil vokse ind i himlen, og hvilke buske er giftige?

  Få en haveskitse med haveservice

  På planteskolen ved de naturligvis en masse om planter. Men de kender ikke din have og de muligheder og begrænsninger, den har. I sidste ende handler det om, at du får et uderum, der passer til dit hus, din grund og din livsstil.

  Derfor er det en god idé at få lavet en plan for din have, inden du bestemmer dig, og du kan med fordel tage en fagmand med på råd. Aars Anlæg haveservice kan komme med ideer til, hvordan du får den have, der passer til dig og måden, du gerne vil bruge haven på. Hvor skal du plante? Hvad skal du plante? Hvor mange planter har du brug for?

   

 • Benyt haveservice

  Inden du sætter hele formuen i roser og stedsegrønt, så glem et øjeblik de nye planter og kast i stedet et grundigt blik på din eksisterende have.

  Rummer den muligheder, du ikke har fået øje på før? Måske er det ikke nye planter, der skal til for at få den have, du drømmer om. Måske skal der i stedet fældes og beskæres. Måske skal du lave en sti, eller en terrasse under det gamle egetræ?