• belægning fra Aars Anlæg

Belægning i haver og andre anlæg

 • Belægning er både et spørgsmål om praktik og æstetik

  Belægning ved dit hjem, dit firma eller dit fritishus er typisk noget, der skal følge ejendommen i mange mange år og valg af belægningssten, havefliser, betonfliser med mere, kan kræve mange solide overvejelser.

  Valg af belægning er både et optisk og æstetisk valg, men bestemt også et praktisk valg. Belægningssten og havefliser er ikke bare belægningssten og havefliser. Der er stilarter, farvevarianter, forskel på stentykkelser og selvfølgelig materialeforskelle.

  Er dit hus gulmalet og fra 1919 vil dine ønsker og krav til belægningen højst sandsynligt være anderledes, end hvis dit hus er fra 2015 og bygget i et gråmix af mursten.  

 • Vi kan også hjælpe med din belægning

  Uanset dit hus, dine drømme og dine ønsker til belægningen, så kan vi hjælpe dig med både valg og lægning af belægning. Vi arbejder både med belægning i granit, skiffer, klinker, beton samt mange former for natursten. Og så ved vi naturligvis også, hvilket underlag, der skal til hvad.

  Og som det fremgår af billederne på siden her, arbejder vi med belægning og belægningssten i alle afskygninger og alle steder. Vi kan hjælpe med belægningen i din indkørsel, belægningssten på terrassen, opbygning af trapper i havefliser, støttemure, havestier, haveanlæg og større anlæg.

  Er der begrænsninger for, hvad vi kan udføre hvor, så har vi ikke fundet dem. Så hold dig ikke tilbage – uanset ønsker. Vi er klar til at trække på vores erfaring og byde ind på din belægningsopgave.